avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Venit net total pentru ANL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Venit net total pentru ANL

Care sunt categoriile de venituri care se iau in calcul la stabilirea venitului net anual pe membru de familie ( care trebuie declarate pentru plata chiriei ANL) ? Castigurile ocazionale ( loterie, jocuri de noroc) impozitate la sursa se declara in venitul de mai sus?
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Poate fi interpretata ca frauda? retragere jackpot casino online in mai multe transe mici Vladanton Vladanton Buna dimineata. Se da urmatoarea speta(caz real). Se castiga la un operator de jocuri de noroc online, un jack-pot in suma de 1 milion de ron. Ma puteti ... (vezi toată discuția)
Problema impozitare anaf - venituri din jocuri de noroc online persoana fizica Vladanton Vladanton Buna dimineata. Se da urmatoarea speta(caz real). Se castiga la un operator de jocuri de noroc online, un jack-pot in suma de 1 milion de ron. Ma puteti ... (vezi toată discuția)
Castig concurs pe internet , ar trebui sa declar venitul ? Andrewstephen1 Andrewstephen1 Salut , Eu lucrez pe un site care se fac logo\'s/web sites , si pe acel site vin clienti care vor logo sau web site design si deschid un concurs care ... (vezi toată discuția)