avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Bună ziua.Am primit ordonanta de la procuratura de neîncepere a urmaririi penale,am fost sa ridic permisul,am facut o cerere la care am atasat copie c.i. și actul de la procuratura , mi s-a spus sa astept raspuns si abia atunci sa merg dupa permis.Problema este ca expira dovada pe care nu o mai pot prelungi,deoarece procurorul nu mai îmi da acel act care îmi trebuia pt prelungire.

Alte discuții în legătură

Numere provizorii expirate guliotu guliotu in dec 2008 am fost oprit de un echipaj al politie rutiere pentru depasirea limitei legale de viteza dar aveam si numerele provizorii expirate cu o zi in ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto plus testare decarrera decarrera Am condus masina unei prietene si avea numerele de inmatriculare provizorii expirate.Am fost oprit de un echipaj de politie si am primit o amenda de 360 de lei ... (vezi toată discuția)
Amenda danmiclovan danmiclovan Buna ziua In urma unui accident mi s-a retinut permisul dar mi s-a dat o dovada pe 2 saptamani pt a conduce. Apoi nu am mai prelungit dovada timp de aprox. ... (vezi toată discuția)