avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... timbru de mediu-restituire
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

timbru de mediu-restituire

Buna ziua,
in conditiile in care se returneaza timbrul de mediu,as dori sa stiu daca este obligatoriu persoana in cauza,sa fie titular de cont in banca,sau este suficient sa fie imputernicit pe acel cont.
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
eukyra1, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire cont? eukyra eukyra Buna ziua, as dori sa stiu in cazul in care o banca a cesionat creanta catre o soc,recuperare creante,datele persoanei mai exista in baza de date a bancii?Mai ... (vezi toată discuția)
Despre imputernicire card bancar. ZgriptzY ZgriptzY Buna ziua! Am inteles ca un imputernicit al unui cont bancar ar avea aproximativ aceleasi drepturi ca titularul. Insa ce as dori eu sa va intreb este daca pot ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzat de sustragerea banilor dintr-un cont pentru care am imputernicire de la titular? mariansport mariansport Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrbare.Poti fi acuzat de insusirea banilor dintr-un cont asupra caruia aveam imputernicire de la titular sa fac ... (vezi toată discuția)