avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca sunt absolvent de Masterat fara Examen de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca sunt absolvent de Masterat fara Examen de Dizertatie, sunt pe acelasi picior cu cei care au dat examenul de dizertatie ?

Avand in vedere ca primesc in ambele cazuri diploma de absolvire dar in cazul din urma supliment (cu examen de dizertatie finalizat), oare acest lucru conteaza in fata unui angajator ?

Din ce am discutat, examenul de dizertatie finalizat conteaza doar ca prerechizita pentru aplicare la doctorat.
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2018
Cristian Cobzaru, utilizator

Alte discuții în legătură

O situatie absurda din invatamantul universitar Emma_S Emma_S Bună ziua, Vă prezint și eu o situație absurdă cu care mă confrunt. Am absolvit anul trecut un program de licență la o instituție de stat, dar n-am ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii master maxim ionela maxim ionela studiile superioare universitare cu durata de 5 ani finalizate cu mult timp in urma , respectiv acum 20 de ani, diploma obtinuta se poate echivala cu master? ... (vezi toată discuția)