avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte

Buna-ziua, am o batrana de 91 de ani si nu-i gasesc actele, cred ca le-a pierdut caci nu mai stie ce a facut cu ele, lipseste certificatul de nastere, de casatorie, mai are doar buletinul. Am incercat sa-i scot de la primarie, dar nu au gasit-o in nici un registru. Ce este de facut?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:05, 9 Februarie 2018
Cei de la starea civila de la locul de domiciliu vor face cercetari pentru a depista unde este inscrisa nasterea. In buletin doar ii scrie locul nasterii.
Da au cautat dar nu au gasit nici urma de certificat de nastere, au gasit cateva date despre casatorie si atat. Batrana a ramas deocamdata doar cu buletinul.
In actul de casatorie scrie cand s-a nascut si locul nasterii. Mefrgeti la starea civila si solicitati sa va ajute.
Am fost la starea civila,si am gasit certificatul de deces al sotului si atat; nu au gasit certificat de casatorie, doar registrul in care este trecuta casatoria cu numele sotilor, al martorilor si locul de munca.
Daca i-au gasit casatoria in registru ii poate da certificatul decasatorie. In privinta celui de nastere sa faca cercetari cei de la st.civila impreuna cu cei de la evidenta persoanelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare certificat nastere nou nascut georgiana1102 georgiana1102 Buna ziua, Am ceva probleme cu eliberarea certificatului de nastere pentru nou născut sper sa mă puteti ajuta cu ceva lămuriri si nu numai. Am fost ... (vezi toată discuția)
Identitate gresita dupa 91 de ani???? iulianour iulianour BUN GASIT!Asta e problema mea: bunicul meu in varsta de 91 de ani a avut nevoie de un nou cetrificat de nastere intru cat cel vechi era prea degradat . La ... (vezi toată discuția)
Nu am certificat de nastere si nu figurez in registrul evidentei populatiei ca fiind nascut adicon85 adicon85 Buna ziua am si eu o intrebare. Mi-am pierdut buletinul si certificatul de nastere si m-am dus sa imi fac altele insa de la primarie mi-au spus ca nu figurez ... (vezi toată discuția)