avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratie notariala incasare sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratie notariala incasare sulta

Buna ziua!

Care sunt actele de care am nevoie pentru aceasta declaratie?
Am primit suma de bani prin transfer bancar dintr-o alta tara.
Am hotararea judecatoreasca dar nu cea finala. Pe aceasta nu am primit-o, am inteles ca trebuie sa fac o cerere la instanta unde a fost judecat cazul.
Am nevoie de ordinul de plata si hotararea definitiva sau pot sa dau o simpla declaratie prin care sa afirm ca am primit suma de bani?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Bogdan69876 , utilizator 20:15, 12 Ianuarie 2018
Va trebuie hotărârea judecătorească prin care a fost stabilită sulta in favoarea dvs si unde scrie și suma exactă.
Si evident, actul de identitate. Dacă aveți și dovada plății, foarte bine.
Multumesc pentru raspuns!
Am hotararea judecatoreasca in care se specifica suma exacta dar nu este o hotarare definitiva. Nu a fost atacata dar nu am primit o hotarare definitiva prin posta, procesul avand loc in alt oras. Speram sa pot rezolva fara a ma deplasa pentru hotararea definitiva.

raluk0207 a scris:

Va trebuie hotărârea judecătorească prin care a fost stabilită sulta in favoarea dvs si unde scrie și suma exactă.
Si evident, actul de identitate. Dacă aveți și dovada plății, foarte bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sulta - cum procedez? irina_c irina_c Buna ziua, Problema mea e urmatoarea: in urma unui proces de partaj am primit hotararea definitiva si irevocabila; urmeaza sa achit sulta decisa (reprezentand ... (vezi toată discuția)
Nu pot dovedi că am achitat sulta după ieșirea din indiviziune. mă pot folosi de prescripție pentru a rezolva întabularea? Anirodaxi Anirodaxi In urma unui proces de iesire din diviziune a fratelui meu care a avut un certificat de mostenitor instanta judecatoreasca a hotarat sa ii dau fratelui meu ... (vezi toată discuția)
Definitiva sau irevocabila? Cosmiin Cosmiin Complet: Apel civil 6 Tip solutie: Nefondat Solutia pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. În temeiul dispoziţiilor art. 274 Cod procedură civilă obligă ... (vezi toată discuția)