avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cine repara peretele in urma unei demolari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cine repara peretele in urma unei demolari

Suntem in urmatoarea situatie: casa noastra a avut din constructie(an 1938) perete comun cu casa de alaturi.Acum casa de alaturi a fost vanduta si noul proprietar a demolat-o.In urma demolarii,peretele casei noastre a ramas la caramida,expusa intemperiilor.Intrebarea mea este cine suporta acum tencuirea peretelui,mai ales ca e vorba de o suprafata destul de mare. Cum se procedeaza in asemenea situatii? Ce reglementari legale exista in domeniu? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ancarapan , utilizator 20:14, 12 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, sunt proprietar din anul 1981 al unui imobil construit ... Oanenka Oanenka Bună ziua, Sunt proprietar din anul 1981 al unui imobil construit în anul 1893. Unul din pereții casei mele, cel fără ferestre, a făcut corp comun, prin ... (vezi toată discuția)
Casa vecina daramata malinched malinched Buna ziua, Locuiesc intr-o casa tip vagon. Aceasta casa este impartita in trei locuinte, fiecare avand cate un proprietar. Spatele casei noastre a fost lipita ... (vezi toată discuția)
Acord desfiintare perete comun Ionna Ionna Buna ziua, As dori un sfat din punct de vedere juridic la problema cu care ma confrunt. Locuiesc la curte, casa in care locuiesc a fost construita la ... (vezi toată discuția)