avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar ucidere din culpa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar ucidere din culpa

Bună ziua. În august 2017 , soacra mea a decedat în urma unui accident pe trecerea de pietoni. Politia a încheiat cercetarea și dosarul a fost trimis la Parchet. Vreau sa va întreb cât durează pregătirea acestui dosar, au trecut deja 5 luni de zile și nu mai avem nici o noutate. Inculpatul ( un " băiat de bani gata") e liber, s-a hotărât ca nu mai reprezintă un pericol și e sub control judiciar. El avea , la momentul accidentului, alcoolemie de 1,4 și pozitiv la amfetamina și alte doua droguri. O dată cu trecerea timpului, aceste probe se pot "ameliora", încât sa nu mai dovedească gravitatea situației care a fost? (Familia lui are putere financiară mare).
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:13, 15 Ianuarie 2018
Si daca este vorba despre plecarea dosarului la Parchet...a fost pt. nr. de inregistrare, nu pentru ca s-a intocmit referat de catre organul de politie cu o propunere....dosarul este intr-un stadiu si mai incipient(desi nu este corecta exprimarea)
Trecerea timpului nu va afecta pedeapsă inculpatului.
Încercați să vă înarmați cu răbdare.
Problema intampinata de dvs. exista in orice situatie de acest fel.
Pana nu vin actele de la IML nu se poate face nimic pentru o trimitere în judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport medico-legal necropsic mary6 mary6 Buna seara. In urma unei ordonante a fost solicitat raportul de autopsie al decedatului x.,,moarte suspecta,care a fost autopsiat in regim de urgenta in ... (vezi toată discuția)
Accident adrianaady31 adrianaady31 Buna ziua! Am un prieten care acum trei ani a avut un accident cu masina. din care persoana accidentata a decedat. Din pacate candi s a luat alcoolemia a avut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă tatăl meu a făcut o criza de epilepsie în ... Flrsofia Flrsofia Bună ziua! Dacă tatăl meu a făcut o criza de epilepsie în timpul programului , iar la câteva zile a decedat se considera accident de muncă? Am uitat sa ... (vezi toată discuția)