avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Respingere provizorie osim
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Respingere provizorie osim

Va rog respectos sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac in continuare.
AVIZ DE REFUZ PROVIZORIU AL CERERI m 201702820
Ca urmare a examinari de fond in conformitate cu art 22(2)lit.c) din legea nr 84/1998,seconstata ca se fac aplicabile urmatoarele prevederi legale:Art 5(1)b) din legea nr.84/1998 republicata: marcile care sunt lipsite de caracter distinnctiv.
Art.5(1)(c) din legea nr :84/1998 republicata marcile care sunt compuse exclusiv din semne sau indicati devenite uzuale in limbajul curent sau in practicile comerciale loiale si constante .
Caracterul dinstictiv si descriptiv al unei marci trebuie apreciat, in primul rand din punct de vedere al produselor sau al servicilor.......
Observatie rezonabil elementele verbale care apar in marca solicitata constau din cuvinte CURATENIE BEC prin urmare consumatorul nu va percepe denumirea ca pe o expresie.
Asteptam sfatul domniilor voastre foarte pretios pentru noi.
Semnat Curatenie Bec.

Alte discuții în legătură

Respingere provizorie o.s.i.m ContSters454104 ContSters454104 Va rog respectos sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac in continuare. AVIZ DE REFUZ PROVIZORIU AL CERERI m 201702820 Ca urmare a examinari de fond in conformitate ... (vezi toată discuția)
Refuz provizoriu osim EcogreenMetal EcogreenMetal Am primit următorul răspuns: Referitor la adresa dumneavoastră OSIM nr. 210647/31.07.2018, vă comunicăm următoarele: În urma examinării ... (vezi toată discuția)
Aviz de refuz provizoriu stefan_stefan169 stefan_stefan169 Buna ziua.As vrea sa va intreb daca ma puteti ajuta sau daca sunt sanse sa mi inregistrez marca(marca verbala simpla) dupa ce am primit un Aviz de refuz ... (vezi toată discuția)