avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fuga de acasa la 17 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fuga de acasa la 17 ani

Salut , am 18 ani , sunt impreuna cu o fata de 17 ani , eu o iubesc foarte mult de asemenea si ea pe mine.
Noi zi de zi vorbim , ne sfatuim si foarte multe chestii . tinem foarte mult unul la altul .Ea vrea sa fuga de acasa sa vina la mine , va intreb , exista vro cosecinta ? Adica : Politia imi poate face ceva mie ?
Ea cat si eu ne continuam studiile . Eu sunt Sportiv de performanta , vreau sa ma fac antrenor ,nu fumez , nu beau , nu sunt ca toti baietasi astia de strada , de fel sunt foarte cuminte , adica sunt o fire blanda chiar daca sportul pe care il fac nu poate spune asta :) . O iubesc foarte mult .Va rog sa imi raspundeti .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:26, 16 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Politia ii poate face ceva , adica daca ea a venit , ea vrea asta .Mie imi poate face ceva daca parinti ei pun plangere si fata spune ca nu a fost fortata , ci a venit de buna voie , cu ea ma vad , odata pe saptamana ... chiar si mai mult... .
~ Conținut șters la cerere ~
Doamna , eu am toate utilitatiile , am un venit destul de mare , cat sa tin 5 persoane , nu una . nu e vorba ca daca ramane cu mine ca moare de foame sau alte chesti , nu facem copil sau alte tampenii , doar vrem sa stam impreuna . Eu vreau sa stiu daca imi poate face ceva politia , sesizez din nou , ea e de acord , ea vine singura de buna voie .
Politia nu are ce sa va faca, dar parintii pot cere inapoierea copilului de la persoane la care copilul locuieste fara drept.
Minorii locuiesc cu parintii lor sau cu unul din ei, asta e legea.

Alte discuții în legătură

17 ani , fuga de acasa Dumy44 Dumy44 Buna seara , vreau sa adresez si eu niste intrebari : Am o prietena care vrea sa fuga de acasa , are 17 ani , ea vrea sa se duca la prietenul ei in varsta de ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 17 ani? Georgiana Elena Georgiana Elena Buna ziua! Pot sa plec de acasa daca am 17 ani si 4 luni? Vreau sa ma mut impreuna cu prietenul meu , el are 18 ani , a terminat liceul si are un loc stabil de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua vroiam sa intreb daca pot pleca la 17 ani cu declaratia ... anonimvs5 anonimvs5 buna ziua vroiam sa intreb daca pot pleca la 17 ani cu declarati a pe propria raspundere si fara a avea probleme cu protectia copilului (vezi toată discuția)