avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 17 ani , fuga de acasa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

17 ani , fuga de acasa

Buna seara , vreau sa adresez si eu niste intrebari :
Am o prietena care vrea sa fuga de acasa , are 17 ani , ea vrea sa se duca la prietenul ei in varsta de 18 ani , el este sportiv de performanta , campion national , are venit , casa etc , are tot ce ii trebuie .Intrebarile sunt :
-Politia ii poate face ceva fetei sau lui ?
-Cum am putea sa ii facem pe parinti sa cada de acord ?
-Care ar fi cosecintele ?

Fata vrea sa plece singura , nu e obligata , nu e fortata de nimeni , ea vrea sa plece singura . Spun din nou , baiatul are venit , are casa , familia lui e de acord .Din cate stiu dupa o anumita varsta se poate face orice .
Va rog sa imi raspundeti cu cat mai multe chestii , vreau sa stiu daca se poate muta la el , ea fiind de acord si el la fel .
Cel mai recent răspuns: scg , utilizator 23:29, 13 Ianuarie 2018
Nu prea cred ca are legal voie pana la 18 ani
Nu prea cred ca are legal voie pana la 18 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuga de acasa la 17 ani Dumy44 Dumy44 Salut , am 18 ani , sunt impreuna cu o fata de 17 ani , eu o iubesc foarte mult de asemenea si ea pe mine. Noi zi de zi vorbim , ne sfatuim si foarte multe ... (vezi toată discuția)
Poate fi acuzat de corupere? cryssa2807 cryssa2807 Buna seara ! Intrebarea ce urmeaza o pun pentru o prietena buna care nu are internet si ma rugat pe mine daca pot sa ma interesez insa pe net nu am gasit ceva ... (vezi toată discuția)
Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)