avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Instrainare bunuri,
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Instrainare bunuri,

Buna ziua , va rog sa mi spuneti daca exista vre-o modalitate de a instraina bunuri mobile si immobile unei terte personae fara sa fie atacata si nici prin vanzare -cumparare . Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ndan57 , utilizator 21:36, 15 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc , dar contract de vanzare -cumparare nu se poate deoarece suma de bani nu este disponibila si nu mai merge ca in trecut sa spui ca ai primit banii , banii trebuie sa treaca prin banca si nu se dispune de suma reala de bani , deci acest lucru este exclus , dar se doreste transmiterea tuturoro bunurilor mobile si imoblie asupra unei personae si care sa nu poata fi atacat in justitie de catre nimeni . multumesc.

-Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți să postați un nou mesaj. Mulțumesc-
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Poate fi donatie, dar poate fi atacata de mostenitorii rezervatari,in ce priveste rezerva lor succesorala.
multumesc , doresc ceva care sa nu poata fi atacat de nimeni daca se poate.

Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare casa si teren gicapas gicapas care procedeu este neatacabil: vanzare cumparare, donatie,testament pentru o casa si un teren cand ambii parinti traiesc ?dar cel mai ieftin? (vezi toată discuția)
Dezmostenire kucserajeno kucserajeno Buna ziua! Din motive personale doresc sa-mi dezmostenesc copilul din averea personala. Am auzit ca legislatia romana nu permite acest lucru.Este ... (vezi toată discuția)
Intabulare locuinta - donatie Cristi Q. Cristi Q. Buna ziua, O locuinta intabulata primita ca donatie cu contract de mostenire, poate fi atacata in instanta? Daca da, cat timp de la data intabularii poate fi ... (vezi toată discuția)