avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Vine anaf in control daca nu a fost pana acum?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Vine anaf in control daca nu a fost pana acum?

Vreau sa inchid in srl deschis in 2010. Nu am avut control pana acum de nicaieri. Toate taxele au fost platite la timp. Intrebarea mea este : vine in control anaf daca cer închiderea srl ului?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la un cabinet de avocat pentru dizolvare . daca nu sunt datorii , in principiu se poate inchide si ANAF nu face opozitie (nu control)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)
Cesiune firma andrei0123 andrei0123 Buna ziua, vreau sa scap de o firma cu datorii la stat, in valoare de 5500 ron pt. bilanturi nedepuse si impozit forfetar, precizez ca firma este declarata ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut ? IGHI IGHI Buna ziua ! Ma confrunt cu urmatoarea problema : In anul 2009 am deschis o firma SRL cu 2 asociati , eu fiind si administrator ... Dupa cateva luni de ... (vezi toată discuția)