avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... atestat administrator bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

atestat administrator bloc

Buna ziua, atestatul meu pentru administrator bloc(imobile) a fost obtinut in anul 2003, dupa absolvirea unui curs pentru formarea ca administrator imobile, si atestarea la primaria municipiului prin examinare. Intrebarea mea este daca acesta va ramane valabil in conditiile in care noua lege(proiect), face referire la cei care au obtinut acest atestat in baza legii 230/2007?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 09:50, 16 Ianuarie 2018
Asteptati intrarea in vigoare a mult discutatei noi legi si in special a intrarii in vigoare a normelor de aplicare a acesteia
Apoi, primaria municipiului, cred ca vor fi in masura sa decida in aceasta privinta. Faza este ce ne facem daca unii dintre noi au terminat liceul prin anii '70, ne mai sunt echivalate cursurile?
Tre' sa asteptam sa apara Legea. "Baietii" au alta treaba acum - nu se vede?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am atestat de administrator din 2004,eliberat de ... Extra Mihai Extra Mihai Bună ziua, am atestat de administrator din 2004,eliberat de primar pe termen nelimitat, trebuie să mai fac curs de calificare profesională pt a rămâne ... (vezi toată discuția)
Atestare administrator de imobile irinacosiba irinacosiba Buna seara! Am o mare problema si va rog frumos sa ma ajutati: am atestat dat de primarie pentru administrator de imobile pe perioada nedeterminata. Am avut ... (vezi toată discuția)
Verificare anuala pentru administratori la asociatii de locatari in craiova andreisan andreisan In Craiova conform HCL (Hotarare Consiliu Local) 303/20.12.2012, s-a decis verificarea anuala a administratorilor de la Asociatiile de locatari, cu toate ca ... (vezi toată discuția)