avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu firma -punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu firma -punct de lucru

Bună ziua.la sediu firmei(care este intr - o cameră de apartament) se poate lucra adica sa fie si punct de lucru?daca da ,trebuie declarat pe undeva (ANAF,ONRC) ca la sediul firmei este si punctul de lucru,sau nu trebuie facut nimic?este un sediu social cu activitate si nu trebuie nicio declaratie.
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
luminella, utilizator
Cel mai recent răspuns: luminella , utilizator 16:28, 15 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare punct de lucru Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: Firma are sediul social intr-un apartament, unde nu se desfasoara nicio activitate si are 2 ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva autohut autohut Buna ziua Am infiintat acum o saptamana un SRL cu 3 asociati si 3 administratori. Am optat sa fim platitori de TVA si sediul social este fara activitate. ... (vezi toată discuția)
Conditiile in care o societate comerciala este obligata legislativ sa aiba punct de lucru declarat? miki15 miki15 Am o societate comerciala ( S.R.L.) in registrata cu codul CAEN 3310 ( confectionare dinti artificiali).In ce conditii nu as fi obligata sa am punct de lucru ... (vezi toată discuția)