avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale documente after school
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

documente after school

buna seara. va rog mult sa imi spuneti si mie care sunt pasii necesari si mai ales documentele cerute de legislatia in vigoare pentru deschiderea unui after school. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 12:26, 16 Octombrie 2009
Codul CAEN specific activitatii este 8891-Activitati de ingrijire zilnica pentru copii
Avizele necesare sunt cele care se obtin pentru societatile comerciale: mediu, sanepid, sanitar-veterinar, protectia muncii si PSI, Acordul de Functionare de la Primaria de sector si un Aviz special in cazul dvs., care se obtine de la Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului.
infiintati o SC avand ca obiect de activitate , "activitati de ingrijire zilnica pentru copii ".
puteti apela la un specialist in acest sens, pt a demara procedura legala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare after-school Cerasela Neagu Cerasela Neagu Buna ziua, intentionez sa deschid un after school( 7-11 ani) si as vrea cat mai multe informatii referitoare la acest subiect, de la infiintare societate, cod ... (vezi toată discuția)
After school si gradinita- alte activitati de asistenta sociala fara cazare andreigabriel andreigabriel buna ziua, spuneti-mi si mie va rog frumos, daca vreau sa deschid o gradinita si un after school, activitatile ce se vor desfasura ar putea sa fie incluse ... (vezi toată discuția)
Infiintare after school (srl) Tashatamas Tashatamas Buna ziua tuturor, Intentionez sa infiintez un after school (SRL) si as vrea sa confirm codul caen potrivit pt aceasta activitate- 8891 activitati ingrijire ... (vezi toată discuția)