Adam Grecu 
	    	Utilizator

Adam Grecu 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

HG nr 1588/2007 art 17 r) stabileşte cotele de participare pe persoană la cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul în clădire şi pentru persoanele care locuiesc temporar, minimum 15 zile pe lună; stabileşte perioada pentru care proprietarii, respectiv chiriaşii, pot solicita în scris scutirea de la plata cheltuielilor pe persoană şi care trebuie să fie de cel puţin 15 zile pe lună, conform hotărârii adunării generale;
 cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

Elenapusa	                   

Doamna administrator a trecut la apartamentul meu un numar de 4 persoane, pe luna mai 2016, in contextul in care noi suntem 2. Abia din luna iunie 2016 vom fi ... (vezi toată discuția)
	                    Elenapusa	                   

Doamna administrator a trecut la apartamentul meu un numar de 4 persoane, pe luna mai 2016, in contextul in care noi suntem 2. Abia din luna iunie 2016 vom fi ... (vezi toată discuția)

Clear	                   

Buna ziua,
Administratorul asociatiei m-a intrebat daca sunt doua persoane pentru ca vecinii mei asa i-au spus,i-am explicat ca sunt doar eu in apartament dar ... (vezi toată discuția)
	                    Clear	                   

Buna ziua,
Administratorul asociatiei m-a intrebat daca sunt doua persoane pentru ca vecinii mei asa i-au spus,i-am explicat ca sunt doar eu in apartament dar ... (vezi toată discuția)

Aliely	                   

Bună ziua! Fiți amabili, sunt chiriașa, am prieten de o luna de zile care vine destul de des la mine. Întrebarea mea este... Pentru asociația de locatari, ... (vezi toată discuția)
	                    Aliely	                   

Bună ziua! Fiți amabili, sunt chiriașa, am prieten de o luna de zile care vine destul de des la mine. Întrebarea mea este... Pentru asociația de locatari, ... (vezi toată discuția)