avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare transe popriri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare transe popriri

Buna ziua !
Am girat o persoana cu buna stiinta la un CAR . Persoana in cauza nu a mai platit ratele la credit si am poprire pe salariu din acest motiv . As dori sa stiu daca am castig de cauza in eventualitatea in care doresc sa o dau in judecata pentru recuperarea banilor . Mentionez ca celelalte 2 persoane impreuna cu care am girat si-au recuperat banii din mana de la parat .
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:57, 18 Ianuarie 2018
Aveți dreptul legal să vă recuperați banii de la debitorul rău platnic.
Adresați-vă instanței de judecată cu o cerere în regres, apoi cu sentința executorie mergeți la un executor judecătoresc.
Multumesc frumos pentru raspuns !
O zi buna !
Puteti sa va recuperati de la debitor suma, in temeiul art. 1384 Cod Civil. Asigurati-va intai ca debitorul este solvabil si daca aveti ce executa silit in cazul in care nu va achita de buna voie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare poprire . PETROMARI PETROMARI Buna ziua, In baza unor hotarari judecatoresti am fost obligata impreuna cu alti parati, respectiv 2 institutii, la plata in solidar a cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)
Rau platnic la intretinere de 5 ani. cristianfluturas cristianfluturas in bloc un rau platnic la intretinere de cca,5 ani. l-am actionat in judecata ,am cistigat de cca.4 ori(intodeauna),notarul i-a pus poprire pe pensie .o ... (vezi toată discuția)
Executare girant gabi180 gabi180 Bună ziua. Vă rog să mă ajutati cu un răspuns. M.R. a girat împreună cu alte 6 persoane pe R. V. la C.A.R. pentru suma de 15000 lei. Deoarece R. V. nu ... (vezi toată discuția)