avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1562 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Dosar penal in italia conducand un moped fara ...
Discuție deschisă în Viata in Italia

Dosar penal in italia conducand un moped fara acte...la ce sa ma astept?

Buna seara all!am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta..anul trecut am cumparat un moped, marca piagio ciao de la cineva fara acte ,dupa doua zile am fost oprit de carabinieri si mi a fost sechestrat mopedul pentr u faptul ca nu avea acte ...mi a fost intocmit un dosar penal ei m au trecut la reciclagio,si nu prea stiu ce anseamna daca e cineva care m ar putea ajuta...va multumesc mult!
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
Vasile valentin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:17, 22 Ianuarie 2018
Buna seara!
"Spalare de bani" inseamna cuvantul "riciclaggio".
Luati legatura cu un avocat daca sunteti inca in Italia.

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punerea in circulatie sau conducerea unui autovehicol neinmatriculat sau neinregistrat sandyk sandyk buna ! am si eu o problema am circulat cu masina cu numere rosii expirate am fost oprit de un echipaj de politie si mia fost retinut permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Conducere masina radiata si numere false Kentanos Kentanos Am cumparat o masina \"mai in graba\" fara sa verific actele prea bine , nu ca as fi priceput limba oricum. Am incheiat un contract de vanzare-cumparare. Am ... (vezi toată discuția)
Distrugere ( sunt acuzat ca am spart un geam) ContSters236820 ContSters236820 Salut am peste drum de mine o casa in constructi si i sa spart geamul iar persoana care are propietatea ma dat la politie cum ca eu iam spart geamul... tin sa ... (vezi toată discuția)