avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa prima inmatriculara
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa prima inmatriculara

Am depus cerere in anii trecuti si am primit un raspuns negativ de la anaf privin restituire taxa prima inmatriculare va rog spuneti mi acum mai depun alta cerere?sau primesc taxa in baza acelei cereri?
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
Auto2955, utilizator

Alte discuții în legătură

Raspuns fisc le cererea de restituire a taxei.. lucian_2010 lucian_2010 dupa ce in urma cu o luna am depus o cerere pentru restituirea taxei la Trezorerie,insotita de o copie a chitantei taxei platite,acum am primit un raspuns ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto poluare oug 50/2008 Carmen Stoean Carmen Stoean Se mai poate recupera (in instanta) taxa auto pe poluare pentru un autoturism fabricat si imatriculat in Germania, cumparat in 2008 in Germania si inmatriculat ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare florinmihalache florinmihalache În decembrie 2008 plăteam taxă de poluare pentru înmatricularea unei mașini în cuantum de 8229 ron. Instanta dândumi câștig de cauză si obligând ... (vezi toată discuția)