avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... raspuns fisc le cererea de restituire a taxei..
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

raspuns fisc le cererea de restituire a taxei..

dupa ce in urma cu o luna am depus o cerere pentru restituirea taxei la Trezorerie,insotita de o copie a chitantei taxei platite,acum am primit un raspuns confuz:imi spun cei de la Fisc ca dosarul depus e incomplet si ca trebuie sa mai adaug acte(brief-ul masinii,cartea ei cu noxele trecute,talonul)pentru ca altfel nu pot face calculul sumei de restituit.eu stiam ca trebuia sa primesc un raspuns negativ la cererea mea si ca abia cand fac actionarea in instanta trebuie sa fac dosarul cu actele de mai sus.acum ce fac,pun actele pe care mi le-au cerut sau ma duc in instanta? taxa am platit-o in 4 decembrie 2008 si masina e inca in proprietatea mea!Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lucian_2010 , utilizator 18:43, 15 Noiembrie 2010
Probabil ca cererea dv. nu a fost corect sau complet formulata. Nu cred ca este vorba de a da curs solicitarii dv. de a va restitui taxa partial sau complet.
eu am formulat o cerere care se baza pe OUG 50 si la care am anexat o copie dupa chitanta de plata a taxei in care e trecut cuantumul taxei.normal trebuia sa-mi spuna ca nu sunt de acord cu cererea mea si eu sa-i actionez in instanta.acum ce fac,depun din nou cererea sau merg in instanta?
Parerea mea este sa formulati o alta cerere prin care solicitati restituirea taxei de poluare, la care anexati copia chitantei si a deciziei prin care vi s-a stabilit suma.
asta inseamna ca trebuie sa merg la politie sa-mi elibereze actele de la dosarul pentru inmatriculare pentru ca nu mai am copie dupa chitanta si nici decizia de calcul si oricum o sa-mi trebuiasca la proces,inclusiv brief-ul.treaba e ca o sa ma mai tina o luna pana imi dau din nou raspunsul.asta e,multumesc!
Mie mi se pare aberant!
Ei au toate actele intrucat ei au emis chitanta, pe baza brifului.........,dupa ce au calculat taxa.
Poate nu v-ati exprimat clar in cerere, doriti restituirea intregii sume reprezentand taxa...........Poate ne copiati cererea sa vedem

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Taxa auto jacquelline jacquelline In luna decembrie, inainte de a plati taxa auto, am actionat in judecata DGFP si Directia de Imatriculari auto pentru a-mi putea inmatricula autoturismul ... (vezi toată discuția)
Recuperarea primei taxei auto sztoika_a sztoika_a Am cumparat un WV din GERMANIA si am platit prima taxa aproape 700 euro ce sanse am sa-mi recuperez banii (vezi toată discuția)