avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Carte de munca
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Carte de munca

Am lucrat pana în 2002 în România și acum sunt în Italia și as dori sa stiu dacă reușesc sa vad perioada de vechime care am lucrat în tara ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:20, 17 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti cum sa vedeti asa ceva ... dovada vechimii in munca se face cu carnetul de munca si/sau cu adeverintele de vechime .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea din spania in cartea de munca in românia Nicol1978 Nicol1978 Buna dimineața, as dori sa știu de ce acte am nevoie in România si unde trebuie depuse pentru a demonstra vechimea in munca din Spania ținând cont ca am ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru perioada lucrata in strainatate Anitek59 Anitek59 Buna ziua,sint asistenta madicala. Sint nascuta in 1959 .Am lucrat in tara in spital incepind di 1978 pina in 2002.Din 2002 lucrez in italia cu contract de ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi recunoscut la noi in tara contractul de munca din alta tara???? alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, Am lucrat in afara, mai precis in Italia cu acte in regula timp de un an. Cum as putea proceda ca acest an sa fie adaugat in carnetul meu de ... (vezi toată discuția)