avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA DIN 2013 la norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA DIN 2013 la norma de venit

Am ajuns in 2018 si sa nu mai inteleg daca trebuie sau nu sa depun si ce declaratii se mai depun. Din 2013 sunt pfa cu lucrari de instalatii electrice 4321 in sistem de norma de venit respectiv 20.000lei norma pe sibiu 2018 cass cas impozit toate procentele intregi platite 47% parca erau si nu sunt angajat doar pfa. Ce declaratii mai depun anul acesta si pana cand?
Va mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
meen, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata contributie pensie pfa norma de venit StefiPop StefiPop Buna ziua. Doresc sa stiu daca un PFA cu norma de venit are obligativitatea platii pensiei, deoarece, desi am trimis declaratia 600 pentru anul 2013, ... (vezi toată discuția)
Impozite, cas, cass 2013/2014 Routelange Routelange Salut, [b]Context:[/b] Am o problema, din mai 2013, luna in care m-am angajat nu am mai folosit PFA-ul. Trebuia sa il inchid sau sa il suspend dar din ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa cod caen 4321 - impozitare in sistem real - neplatitor de tva Rus-Nicu Rus-Nicu Buna, Doresc sa infiintez un PFA in domeniul instalatielor electrice cod CAEN 4321. La Cluj Napoca pentru CAEN 4321 venitul a fost stabilit la 22300 RON pe ... (vezi toată discuția)