avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CE POT SA FAC?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CE POT SA FAC?

Am stat giranta la un coleg si din 2016 mi se tot retin cate 400 de lei pe luna mai sunt inca vreo 2 ani de retinut si nu scap cu atat ci ulterior mi sa spus ca se calculeaza dobanda la tot ce sa retinut,.Dar acum citind actele care mi s-au trimis de la executor am observat pe Adeverinta de angajament ca suma pe care a primito de la CAR nu este scrisa de secretara mea ci de altcineva,probabil eu atunci nici macar nu stiam ce suma va scoate colegul meu,mentionez ca asta sa intamplat in 2010.Vreau sa va intreb daca as putea sa fac o expertiza la scris si daca as avea vre-un castig de cauza cu acest document.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 10:52, 18 Ianuarie 2018
Recunoasterea sau contestarea inscrisului sub semnatura privata/denuntarea inscrisului ca fals poata fi realizata in situatia unei cauze aflate pe rol, in conditii si termene strict si limitativ prevazute de codul de procedura civila
Am inteles.Multumesc.Dar mai doresc sa va intreb ceva.In momentul in care sa ajuns la executor judecatoresc si se face proprire pe salarii,dobanda mai poate f recalculata? La mine apare debit+dobanda+taxa judiciara+cheltuieli de executare silita+onorariu judecatoresc,precum si in continuare dobanzi pana la recuperarea integrala a debitului.
Daca este vorba despre dobanda pentru creditul acordat, aferenta perioadei in care a fost "suspendata" plata ratelor, si se pare ca despre aceasta dobanda este vorba in cazul DVs, precum si despre dobanda calculata la suma imprumutata, atunci suma urmarita de catre executorul judecatoresc este compusa din "creante" cu caracter cert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bucurbogdan2009 bucurbogdan2009 La data de 06.03.2015 am primit somatie din partea executorului judecatoresc in vederea executarii silite a unei datorii. In ziua de 01.04.2015 mi s a adus la ... (vezi toată discuția)
Executare silita bucurbogdan2009 bucurbogdan2009 La data de 06.03.2015 am primit somatie din partea executorului judecatoresc in vederea executarii silite a unei datorii. In ziua de 01.04.2015 mi s a adus la ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanțe prin executor judecătoresc de la girant. florea_ctin florea_ctin Bună ziua. Va adresez o întrebare legat de situația în care se află un coleg de muncă. Undeva prin anul 2004 un fost coleg S.O. a făcut un împrumut ... (vezi toată discuția)