avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cum pt recupera bunurile utilizate la executia ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cum pt recupera bunurile utilizate la executia lucrarii de la beneficiarul aflat in faliment

Buna ziua .
Avind creante la o firma aflata in isolventa ne-am insris la masa credala cu suma totala in speranta ca dupa reorganizare vom intra treptat in posesia acestora ; pe de alta parte ,contractul dintre parti contine clauza conform careia materialele puse in opera la executie "sint ale executantului pina la plata integrala " . Beneficiarul nedorind restituirea amiabila l-am chemat in judecata (ulterior inscrierii la masa credala) ,urmind sa modificam cuantumul cu care ne-am inscris in tabelul creditorilor.
Din pacate actiunea a fost respinsa . Exista temei legal pentru actiunea noastra cu care sa ne putem prezenta la apel , (chiar daca initial ne-am inscris cu toata suma pentru recuperare - argument folosit pentru respingerea actiunii noastre ) ?
Nu stiu daca are relevanta dar firma a declarant falimentul la acest moment.
Va multmesc anticipat ,
Director Tehnic ,Marian Sorescu Tel 0741058253
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
Dekatel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dekatel , utilizator 13:21, 18 Ianuarie 2018
Pentru a putea stabili daca exista sau nu temei legal este necesara analizarea hotararii pronuntate de catre instanta.
Daca imi permiteti voi revenii la momentul in care voi primi hotararea prin posta; in acest moment nu am decat decizia de pe site-ul Tribunalului Prahova.
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
Dekatel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare tva de la firme aflate in faliment Flavius1984 Flavius1984 In urma unei colaborari cu diferite firme am emis facturi fiscale care au ramas neachitate integral, intre timp la una din aceste firme sa deschis insolventei ... (vezi toată discuția)
Salarii nerecuperate altgigel altgigel Buna ziua, De circa doi ani de zile sunt inscris la masa credala a unei firme care a intrat in insolventa ,cu cateva salarii restante.Este posibil ca dupa ... (vezi toată discuția)
Procedura insolventa, etape si pasi alecsandes alecsandes Buna Ziua stimati internauti, Am o problema, iar intelegerea buchiilor lege pentru mine (ca inginer) este dificila. Am tot cautat sa aflu intr-un mod ... (vezi toată discuția)