avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Varsta maxima de concentrare/mobilizare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Varsta maxima de concentrare/mobilizare

Sunt nascut in ianuarie 1961, figurez ca sublocotenent in rezerva din 1980 si vreau sa stiu pana la ce varsta maxima pot fi chemat pentru concentrare/mobilizare in caz de razboi sau alte situatii
~ Conținut șters la cerere ~
Stimata Doamna Zaharia,
Va multumesc mult pentru raspunsul primit.
Sigur nu sunt in situatia de rezervist voluntar dar nu stiu nici in ce clasa sunt incadrat ca ofiter rezervist. Cei de la Comisariat mi-au spus ca pot fi chemat la mobilizare pana la varsta de 63 ani, mie mi se pare exagerat de mult!!!
Am sa ma interesez la ei ce clasa am ca ofiter rezervist.
Cu multa stima,

Vasile ION
Doamna Silvia ZAHARIA,
Va multumesc foarte mult pentru raspuns. Sunt sublocotenent in rezerva cls. I
Deci n-ar trebui sa pot fi mobilizat decat daca eram la cls. III
E corect cum m-am gandit?
Buna ziua!
As vrea sa stiu daca pe livretul militar al dvs. scrie sublocotent fara a fi specificata vreo clasa, asa cum se intampla la mine. As intelege astfel ca daca nu este precizata clasa, este valabila implicit clasa I. Am 57 de ani (sunt profesor) si am fost convocat pentru a mi se inmana un ordin de chemare in caz de mobilizare sau razboi. Multumesc!
Buna ziua sunt născut în 1976, am trecut în rezervă că soldat în 1998 . Mai pot fi chemat în caz de război ? Vă mulțumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt profesor (am 57 de ani) si sublocotenent in rezerva ... traian_an traian_an Buna ziua! Sunt profesor (am 57 de ani) si sublocotenent in rezerva din 1989 (am facut armata in 1983-1984, inainte de facultate (la TR), iar dupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt profesor (am 57 de ani) si sublocotent in rezerva ... traian_an traian_an Buna ziua! Sunt profesor (am 57 de ani) si sublocotent in rezerva din 1989 (am facut armata in 1983-1984, inainte de facultate (la TR), iar dupa finalizarea ... (vezi toată discuția)
Ordinul militar cl 2 rahova rahova Sunt confuz!!! Legea 574 din 14 decembrie 2004 (Legea 574/2004) Art. 1. - (1) Decoratia Semnul onorific In Serviciul Patriei pentru maistri militari, ... (vezi toată discuția)