avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit casă și teren la o persoană decedată
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit casă și teren la o persoană decedată

Azi a sosit somație de la primărie pe numele decedatului pt impozitul pe casă și teren de 4700ron. Nu este deschisă succesiune. Titularul este decedat de 6ani. Cine trebuie să plătească și cât?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 16:54, 19 Ianuarie 2018
Titularul. Cat ? : 4700.
Intre timp, creanta cumuleaza penalitati de intarziere, se pastreaza pe rolul fiscal, iar cand va veti inregistra cu imobilul respectiv in calitate de proprietari, vi se va pretinde la plata suma....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata persoana decedata kamy_nora kamy_nora Buna seara ! O familie compusa din sot si sotie, detin un act de proprietate pe numele amandurora. Impropriu spus ca detin, deoarece sotia a decedat acum 3 ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu cmnop cmnop Buna ziua.Multumesc anticipat pentru raspuns.Am primit anul acesta luna iulie o somatie insotita de un titlu executoriu emise de o primarie pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Impozite locale- termen de prescriptie ammazon ammazon Buna ziua. As vrea sa stiu si eu daca impozitele pe cladiri si terenuri, mai vechi de 5 ani, se prescriu. Multumesc. (vezi toată discuția)