avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copii minori cu domiciliul la mama
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copii minori cu domiciliul la mama

Buna seara. Ma numesc Violeta . Am un. copil de 4 ani. Este născut in Italia, și a domiciliat 2 ani și jumătate acolo. De atunci locuiește in Germania. Aici am locuit impreuna cu tatăl copilului, care de 3 luni numai locuiește cu mine și copilul, dar are domiciliu in Germania. Având domiciliul in Germania, aici am înaintat actiunea pentru încredințarea minorului. Instanta a acordat custodie comuna , domiciliul copilului s-a stabilit la mama, adică la mine. Eu doresc sa ma întorc in Italia sau România , definitiv.As dori sa știu care ar fi soluția ca sa pot pleca din Germania , in situația in care tatăl copilului nu este de-acord?
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Custodie Milea Violeta Milea Violeta Buna seara. Ma numesc Violeta . Am un. copil de 4 ani. Este născut in Italia, și a domiciliat 2 ani și jumătate acolo. De atunci locuiește in Germania. ... (vezi toată discuția)
Custodie minor reborn reborn Am 36 de ani si am format un cuplu impreuna cu sotia timp de 15 ani. Ne-am casatorit in 2000. Fetita noastra s-a nascut in 2003 in Romania. Mama locuieste cu ... (vezi toată discuția)
Minorul are domiciliul la mine. ce acord pot încheia cu tatăl că putem părăsi țara ori de câte ori este nevoie, fără a mai fi necesar să apelăm la el? Krystyna17 Krystyna17 În urma unui proces pt încredințarea minorului s-a stabilit domiciliul copilului la mine și custodie comuna cu tatăl. Eu doresc sa plec într-o alta ... (vezi toată discuția)