avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie

Buna seara. Ma numesc Violeta . Am un. copil de 4 ani. Este născut in Italia, și a domiciliat 2 ani și jumătate acolo. De atunci locuiește in Germania. Aici am locuit impreuna cu tatăl copilului, care de 3 luni numai locuiește cu mine și copilul, dar are domiciliu in Germania. Având domiciliul in Germania, aici am înaintat actiunea pentru încredințarea minorului. Instanta a acordat custodie comuna , domiciliul copilului s-a stabilit la mama, adică la mine. Eu doresc sa ma întorc in Italia sau România , definitiv.As dori sa știu care ar fi solutia ca sa pot pleca din Germania deoare tatăl copilului nu este de-acord .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:16, 27 Ianuarie 2018
sa cereti instantei sa va incredinteze dvs custodia exclusiva
Ar trebui să obțineți stabilirea domiciliului minorului în noua țară.
Încercați să consultați un avocat german.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copii minori cu domiciliul la mama Milea Violeta Milea Violeta Buna seara. Ma numesc Violeta . Am un. copil de 4 ani. Este născut in Italia, și a domiciliat 2 ani și jumătate acolo. De atunci locuiește in Germania. ... (vezi toată discuția)
Custodie minor reborn reborn Am 36 de ani si am format un cuplu impreuna cu sotia timp de 15 ani. Ne-am casatorit in 2000. Fetita noastra s-a nascut in 2003 in Romania. Mama locuieste cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am un copil cu varsta de 14 ani timp de 12 ani l am ... Iuliaelena40 Iuliaelena40 Buna ziua am un copil cu varsta de 14 ani timp de 12 ani l am crescut singura tatal nu a participat cu nimic in toti acesti ani Nici economic si Nici ... (vezi toată discuția)