avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Declaratii ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Declaratii ANAF

Buna ziua!

Detin o societate comerciala care este pe "zero" si nu are nici un angajat.Doresc totusi sa o pastrez si am solicitat o semnatura electronica pentru a-mi putea depune electronic declaratiile la anaf.
Doresc sa cunosc ce declaratii trebuiesc depuse si la ce perioada de timp.
Multumesc anticipat pt.raspuns!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:27, 19 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteti micro.

Daca da, pana pe 25 a lunii urmatoare sfarsitului trimestrului calendaristic trebuie sa depuneti D100 pe zero și pana pe ultima zi a lunii februarie a anului urmator o declaratie ca nu ati desfasurat activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma nou infiintata ativitate zero dumitru negoi dumitru negoi Buna ziua am infiintat o firma srl in februarie 2019 si nu o sa am nici un fel de activitate cel putin 6/9 luni . Ce fel de declaratii trebuiesc depuse la ANAF ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant decembrie 2013 rebecavalentina rebecavalentina Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele intrebari: 1. O societate infiintata in octombrie 2013 si pana la 31.12.2013 nu a desfasurat activitate ... (vezi toată discuția)
Declaratii srl nou 2011 ionela11 ionela11 Buna ziua. Am infiintat un srl nou in iunie 2011 neplatitor de tva. In luna septembrie am angajat o persoana. Intrebarea este ce declaratii trebuie sa depun la ... (vezi toată discuția)