avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ucidere din culpa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ucidere din culpa

In cazul in care unui conducator auto in urma unui accident rutier i se intocmeste dosar penal pentru ucidere din culpa , mai are dreptul sa candideze la functia de primar ? are voie sa ocupe postul de primar pe durata desfasurarii procesului si dupa pronuntarea sentintei finale in care este condamnat cu suspendare la un an si patru luni ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:21, 20 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este condamnat pentru o infractiune savarsita din culpa poate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucidere din culpa - se anuleaza permisul? relutzu2006 relutzu2006 Salut,in urma cu doi ani am avut un accident de circulatie cu moartea victimei,accidentul s-a produs in urmatoarea situatie,eu fiind sofer pe o autoutilitara ... (vezi toată discuția)
Accident maryus_edy maryus_edy In data de 05.aprilie.2008 am obtinut permisul de conducere..Iar in data de 09.septembrie.2008 ora 21:30 am avut un accident de circulatie pe drum national cu ... (vezi toată discuția)
Ce presupune art.184c.pen dijmarescu dijmarescu Imi puteti explica ce inseamna urmatoarele Condamna pe inculpat la - 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii prev. şi pedepsite de art. 178 ... (vezi toată discuția)