avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Este suficienta declaratia 201 fara o forma de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Este suficienta declaratia 201 fara o forma de organizare juridica?

Buna!

Ma ocup de kindle publishing.

Concret, platesc pe cineva sa scrie o carte, public cartea respectiva pe site-ul amazon si primesc un comision in functie de cate vanzari va realiza site-ul amazon la cartea respectiva.

Nu am nicio forma de organizare juridica si voiam sa intreb daca...

Este suficienta declaratia 201 in acest caz?

Presupunand ca eu as scrie cartile, pot scapa doar cu declaratia 201 sau in ambele cazuri imi trebuie un PFA/SRL?

Mersi mult!


.
Cel mai recent răspuns: George.H , utilizator 02:38, 7 Iulie 2020
Salut, Amazonul iti va lua 10% taxa iar in Romania vei plati doar CASS si CAS. Daca esti salariat sau pensionar nu mai platesti aceste doua taxe. Nu ai nevoie de firma. Pentru mai multe info cauta Self Publishing Smarter

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare venituri rezultate din publicarea si vanzarea cartilor in strainatate moonprincess moonprincess Buna ziua, intentionez sa public cateva titluri in regim de self-publishing in strainatate, printr-un sistem care imi permite sa incasez un procent din pretul ... (vezi toată discuția)
Ein, pfa sau ambele? Sergiu_N Sergiu_N Buna ziua. Eu locuiesc in Romania si vreau sa-mi infiintez un EIN in SUA pentru a putea folosi Amazon Kindle Publishing pentru a publica carti si nu stiu, am ... (vezi toată discuția)
Publicare de carte pe amazon Cristina Balas Cristina Balas Vreau sa public o carte pe Amazon si inainte de toate as vrea sa inteleg cum pot sa platesc taxele pentru banii pe care ii primesc. Precizez ca nu am firma. ... (vezi toată discuția)