avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

Buna ziua. Nu am inteles inca, reducerea de grupa se calculeaza doar la anii de varsta sau si la anii de vechime. Pentru mine, femeie (august 1966), 51 ani si 5 luni, am 23 ani si 6 luni, din care 22 ani grupa 1/speciala. Vreau sa fac dosarul de pensionare. La ce fel de pensie ma incadrez?

Alte discuții în legătură

Pensii femei ContSters48681 ContSters48681 Buna ziua. As vrea sa stiu daca pentru ianuarie-martie 2018, varsta standard este de 60 ani si 9 luni cu stagiul complet de 30 ani si 9 luni. Multumesc. (vezi toată discuția)
Varsta pensionare mitchel1966 mitchel1966 Cand pot depune dosarul pentru limita de varsta ? Sunt nascut in septembrie 1966 Am lucrat _ 5 ani 11 luni in grupa a. 2 a in procent de 90% ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar pensionare xonia09 xonia09 In cazul unei femei nascuta in martie 1958 care indeplineste criteriile de pensionare respectiv 31 ani vechime si varsta in martie 2014, in ce data trebuie ... (vezi toată discuția)