avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii si impozit salarii compensatorii 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii si impozit salarii compensatorii 2018

buna seara,
ca urmare a intrarii in vigoare a OG79/2017,
ce se intampla cu o societate care plateste salarii compensatorii ca urmare a iesirii la pensie a salariatiilor care au primit conform prevederilor Contractului colectiv de munca la nivel de unitate un anumit numar de salarii compensatorii,: acestea trebuiesc marite ca sa primeasca acelasi net sau nu trebuie?!este obligata societatea sa mareasca contavaloarea salariului compensatoriu?!

multumes
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plăti compensatorii diminuate de la 1 ianuarie 2018? Lidia S Lidia S Buna seara, Ca urmare a intrarii in vigoare a OG79/2017, ce se intampla cu salariații care trebuie sa incaseze salarii compensatorii , ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Art 65 ContSters75393 ContSters75393 Va rog sa-mi spuneti si mie daca unui angajat i se desface contractul de munca in baza art 65 beneficiaza de salarii compensatorii si in ce consta salariile ... (vezi toată discuția)
Salarile compensatorii sunshin3_ana_mary sunshin3_ana_mary asi dori sa stiu si eu daca salariile compensatorii oferite pentru cei disponibilizati se pot oferi dupa anumite criterii,,,,,,mai exact mi s-a spus ca in ... (vezi toată discuția)