avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plăti compensatorii diminuate de la 1 ianuarie 2018?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plăti compensatorii diminuate de la 1 ianuarie 2018?

Buna seara,
Ca urmare a intrarii in vigoare a OG79/2017,
ce se intampla cu salariații care trebuie sa incaseze salarii compensatorii , ca urmare a concedierii colective conform prevederilor Contractului colectiv de munca la nivel de unitate? Acestea trebuiesc marite ca sa primeasca acelasi net sau nu trebuie?
Este obligata societatea sa mareasca contavaloarea salariului compensatoriu?! Care este legalitatea diminuării acestuia? Și ce pași ar tb urmați pentru a intra in legalitate. Mulțumesc mult! !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:18, 16 Februarie 2018
Nu este obligata societatea sa mareasca c/v acestora , intrucat se raporteaza la valoarea salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii si impozit salarii compensatorii 2018 papadiouf papadiouf buna seara, ca urmare a intrarii in vigoare a OG79/2017, ce se intampla cu o societate care plateste salarii compensatorii ca urmare a iesirii la pensie a ... (vezi toată discuția)
Art 65 ContSters75393 ContSters75393 Va rog sa-mi spuneti si mie daca unui angajat i se desface contractul de munca in baza art 65 beneficiaza de salarii compensatorii si in ce consta salariile ... (vezi toată discuția)
Societatile care nu au ccm(cu mai putin de 21 salariati) nu sunt obligate la plata saariului compensator? ralucat32 ralucat32 Buna ziua. Va rog sa imi raspunde-ti la aceasta intrebare. Am mai postat-o dar nu am primit raspuns daca este sau nu obligata societatea. In urma ... (vezi toată discuția)