avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Declaratie notariala incredintare minor pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Declaratie notariala incredintare minor pe perioada studiilor

Buna ziua. Ma intereseaza ce trebuie sa contina o astfel de declaratie, daca trebuie sa se specifice exact care este perioada studiilor si cum se poate anula ulterior.
Pe scurt minorul locuieste cu bunicii in alta localitate decat parintii si va merge tot acolo la scoala. Parintii au fost sfatuiti sa faca o asemenea declaratie. Parintii nu sunt plecati din tara prin urmare nu stiu daca declaratia pe care o dau cei plecati din tara pentru copiii minori se aplica si in acest caz.
Dupa ce au dat aceasta declaratie, daca pleaca in vacanta cu minorul parintii au nevoie de acordul bunicilor?
Va multumesc anticipat pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Drepturi copii ramasi in grija bunicii ContSters294253 ContSters294253 Buna ziua. Sora mea are 2 copii,a plecat la munca in strainatate , copii au ramas in grija bunicii, merg la scoala din satul in care locuieste bunica, nu are ... (vezi toată discuția)
Limitare exercitare autoritate parinteasca petana petana Va supun atentiei urmatoarea speta: In timpul casatoriei, au rezultat 2 copii; parintii au divortat iar in urma divortului, instanta a hotarat ca ... (vezi toată discuția)
Procura unui minor feliciaiva feliciaiva Buna seara tuturor,as vrea sa stiu daca as da procura sorei fostului concubin(nu suntem casatoriti),cu care am o fiica de sase anisori pentru a veni in vacanta ... (vezi toată discuția)