Am vandut un telefon prin intermediul facebook- ului
M-am intanit cu persoana respectiva, a vazut telefonul si nu avea probleme vizibile, iar eu nu stiu daca este real ce sustine sau nu.
Am primit suma de 500 de lei, iar dupa o zi ma suna in disperare sa i dau banii inapoi ca are probleme tehnice, evident nejustificate, nu stiu daca problemele au aparut dupa sau erau deja.
Ca sa nu fiu nesimtita i- am spus ca eu nu mai am toata suma de bani, am doar 450 de lei din cei 500, iar el a acceptat sa primeasca acei bani, iar eu sa imi primesc telefonul inapoi.
Ulterior ne-am intanit si mi-a spus sa consider "cadou" acei 50 de lei. La cateva zile m-a sunat insistent ca isi doreste banii inapoi, iar daca nu ii dau se va duce sa depuna plangere pentru inselatorie. Este posibil asa ceva? Nu exista un contract de vanzare- cumparare sau orice alt document care sa ateste acest lucru. Ma ameninta ca are nevoie de acei bani sau ca doreste altceva in schimb, altfel se va duce sa declare o inselatorie. Am nevoie de ajutorul vostru pentru a ma lamuri. Nu este vorba de bani, ii pot restitui, insa m-a deranjat felul in care a vorbit cu mine si presiunea pe care o pune. Va multumesc! - imi pare rau daca am gresit rubrica-
dati cei 50 lei dar puneti-l sa scrie ca numai are nici un fel de pretentii fata de dvs... sa se semneze ... de preferat sa faca asta pe o copie xeroxata a cartii sale de identitate sau macar sa isi scrie pe declarati ce o da toate datele sale de identificare
Recuperare bani
Dizz16
Buna ziua! Am primit o suma de 4000€ in Septembrie 2017 de la o persoana de origine italiana prin transfer bancar in contul din Italia, eu la randul meu i-am ... (vezi toată discuția)
Probleme client olx
angi84
Buna seara,
Am si eu o mica problema cu cineva. Am pus la vanzare patutul copilului pe olx. M-a sunat cineva aseara, m-a intrebat daca mai e disponibil si ... (vezi toată discuția)