avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inselatorie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inselatorie

Am vandut un telefon prin intermediul facebook- ului
M-am intanit cu persoana respectiva, a vazut telefonul si nu avea probleme vizibile, iar eu nu stiu daca este real ce sustine sau nu.
Am primit suma de 500 de lei, iar dupa o zi ma suna in disperare sa i dau banii inapoi ca are probleme tehnice, evident nejustificate, nu stiu daca problemele au aparut dupa sau erau deja.
Ca sa nu fiu nesimtita i- am spus ca eu nu mai am toata suma de bani, am doar 450 de lei din cei 500, iar el a acceptat sa primeasca acei bani, iar eu sa imi primesc telefonul inapoi.
Ulterior ne-am intanit si mi-a spus sa consider "cadou" acei 50 de lei. La cateva zile m-a sunat insistent ca isi doreste banii inapoi, iar daca nu ii dau se va duce sa depuna plangere pentru inselatorie. Este posibil asa ceva? Nu exista un contract de vanzare- cumparare sau orice alt document care sa ateste acest lucru. Ma ameninta ca are nevoie de acei bani sau ca doreste altceva in schimb, altfel se va duce sa declare o inselatorie. Am nevoie de ajutorul vostru pentru a ma lamuri. Nu este vorba de bani, ii pot restitui, insa m-a deranjat felul in care a vorbit cu mine si presiunea pe care o pune. Va multumesc! - imi pare rau daca am gresit rubrica-
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 09:55, 27 Ianuarie 2018
Este vorba de diferenta de 50 de lei?
Da, pentru doar 50 de lei sunt amenintata si presata
dati cei 50 lei dar puneti-l sa scrie ca numai are nici un fel de pretentii fata de dvs... sa se semneze ... de preferat sa faca asta pe o copie xeroxata a cartii sale de identitate sau macar sa isi scrie pe declarati ce o da toate datele sale de identificare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani Dizz16 Dizz16 Buna ziua! Am primit o suma de 4000€ in Septembrie 2017 de la o persoana de origine italiana prin transfer bancar in contul din Italia, eu la randul meu i-am ... (vezi toată discuția)
Probleme client olx angi84 angi84 Buna seara, Am si eu o mica problema cu cineva. Am pus la vanzare patutul copilului pe olx. M-a sunat cineva aseara, m-a intrebat daca mai e disponibil si ... (vezi toată discuția)
Plangere penala de abuz de incredere Brunisor123 Brunisor123 Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Pe scurt, nu este vorba de o casatorie, ci de o relatie de 2 ani, care s-a incheiat, iar acum \"domnul\" o ... (vezi toată discuția)