avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Scutire impozit IT
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Scutire impozit IT

Buna,
Avand in vedere noile prevederi fiscale mai conteaza sau nu ca angajatul este scutit de impozit? Vad ca a aparut un nou ordin care mai include in categoria de scutiti de impozit si absolventii de profil IT care urmeaza cursurile unei facultati acreditate. Daca de la 1 Ianuarie angajatul plateste 25% cas si 10% sanatate , mai conteaza aceasta scutire? Influenteaza cumva netul sau nu ?. Multumesc

Alte discuții în legătură

Refuz - acordare scutire de impozit pentru domeniul it popescu96 popescu96 Bună ziua, Situația în legătură cu care am nevoie de asistența dumneavoastră sună în felul următor: Sunt student în anul al III-lea la ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit inginer automatist andrei2105 andrei2105 E valabila scutirea de impozit daca lucrez ca inginer automatist? Daca da, unde trebuie sa ma interesez si cam de ce acte as avea nevoie? Multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea o intrebare referitor la deducerea de impozit ... nick.m nick.m Buna ziua, As avea o intrebare referitor la deducerea de impozit pentru persoanele care lucreaza in It pentru anul 2022(in acest an am inceput sa lucrez in ... (vezi toată discuția)