avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals în acte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals în acte

Buna ziua! Am declarat la o mașină pe propria răspundere că am pierdut certificatul de înmatriculare, care era pe firma si am facut altul pe persoana fizica. Acum i-a oprit pe șofer si i-a cerut actele, el i-a dat certificatul de înmatriculare pe care eu l-am declarat pierdut. Ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:39, 24 Ianuarie 2018
Motivati ca intre timp ati gasit certificatul ratacit ,declarat pierdut!
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
prepeleac, utilizator
Este totusi o problema,piedrerea certificatului de inmatriculare trebuia declarata si publicata in M.Of.Ar putea fi infractiunea de fals in declaratii prevazuta de art.326NCP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina maria_corina29 maria_corina29 buna ziua, am avut o masina dacia berlina veche pe care am vandut-o de ceva timp si am dat si cartea masinii respectivului. acesta nu a mai venit sa facem ... (vezi toată discuția)
Condus o remorca neimatriculata... mirelutzzza mirelutzzza buna seara,am si eu o intrebare:sotul meu este sofer de tir si saptamana trecuta la constanta l-a oprit politia si i-a oprit permisul,remorca pentru ca au ... (vezi toată discuția)
Accident sau intamplare jannet jannet In data de25.11.2009 ora 18 15 ma indreptam pe E 60 la un moment dat intr o curba la stanga din fata venea un tir cisterna care I se desprinde o anvelopa de la ... (vezi toată discuția)