Am si eu o problema juridica ... daca e cineva care ar putea sa-mi dea o sugestie....
Situatia ar fi urmatoarea: eu si sotul avem un srl si am incercat sa-i mutam sediul soc pe adresa apartamentului in care locuim si pe care l-am cumparat in 2004. Nu am reusit pt ca fostul proprietar, de la care am cumparat ap., are deja una din firmele lui pe aceasta adresa, desi nu mai are nici un fel de drept asupra proprietatii pe care a instrainat-o. Dupa multe telefoane si rugaminti la individul cu pricina, am ajuns la concluzia ca nu vom ajunge la o intelegere pe cale amiabila :(, (din motive care ma depasesc ...) si am intrebat o jurista ce ar trebui facut in situatia data. Ea mi-a spus ca singura solutie este sa apelez la un avocat pentru a deschide proces pentru dizolvarea/radierea sediului societatii vechiului proprietar. Asta ar fi prima nedumerire ... adica chiar nu exista o alta abordare mai simpla de a-mi exercita un drept pe care il am in mod evident (cel putin mie mi se pare evident...) ???
uite ca george ti-a dat soluitia, aceeasi cu cea pe care vroiam si eu sa ti-o spun. mergi in reg. com. si depune o cerere de radiere, platesti taxa si astepti termenul de solutionare(asta mi-a spus referenta ).
Nu pot decat sa regret ca am descoperit atat de tarziu forumul acesta ... :(
M-ar fi scutit de multi nervi si bani cheltuiti de pomana. Se pare ca increderea in cine nu merita si lipsa de informare se platesc ! Asta e !
george ti-am trimis un mesaj privat cu adresa mea de mail ... in cazul in care mai e valabila oferta ta cu formularele de la reg. com.
Puteti sa-mi spuneti cam cat e taxa de radiere ?