avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont bancar
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont bancar

Buna ziua,
Am nevoie sa-mi fac un card de salariu la o banca comerciala cu care am interactionat acum cativa ani (adica in 2011). Reprezentantul bancii sustine ca am poprire pe cont. Mentionez ca pana in prezent nu am primit nimic oficial de la ANAF cum ca as avea vreo datorie.
Multumesc Anticipat!
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:35, 26 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Intrebati la banca de unde este aceasta poprire, Este posibil sa aveti un dosar de executare silita deschis de un alt creditor, nu neaparat de ANAF.
Am intrebat si mi s-a spus sa iau legatura cu ANAF-ul.
Atunci intrebati la ANAF ce datorii aveti.
Poprirea se poate prescrie?
Exista un procent fix din venituri care se opreste?

?
lavinia82 a scris:

Poprirea se poate prescrie?
Exista un procent fix din venituri care se opreste?

Alte discuții în legătură

Prescriptia / perimarea executarii silite utilizator nou utilizator nou Am luat un credit de nevoi personale de 10 mii euro de la BRD , far agiranti sau garantii , numai pe baza adeverintei de salar pe care era atunci trecuta suma ... (vezi toată discuția)
Elucidare poprire bianca12 bianca12 Buna ziua. Am un credit de nevoi personale la care nu am mai achitat ratele din decembrie 2010, creditul fiind scadent in 2017. Am primit instiintare de ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit nevoi personale popa_v popa_v Buna ziua! Azi, am primit executare silita pentru un credit de nevoi personale. Singurul venit e salariul pe care mai am 2 exec silite. Dar, de la 1 sept. ... (vezi toată discuția)