avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu ne-a fost plătit salariul de trei luni. Cum putem ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu ne-a fost plătit salariul de trei luni. Cum putem să ne obținem drepturile?

Buna ziua ! In cadrul societatii unde imi desfasor activitatea nici un salariat nu si-a primit drepturile salariale din luna noiembrie 2017.
Patronul firmei evita intalnirea cu salariatii motivand evaziv ca nu s-au facut incasari sau alte explicatii nefondate menite sa ascunda realitatea in fapt.Cum pot salariatii sa isi recapete drepturile salariale pt care au muncit? Unde se poate reclama ?La ITM, ANAF?
Multumesc mult!!
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: wizzard68 , utilizator 19:36, 27 Ianuarie 2018
Multumesc tuturor pt raspunsuri.
Intre timp la presiuni si amenintari din partea personalului s-a reusit plata restantei aferente lunii Nov 2017.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa recuperez salariile din urma de la angajator Loredana H Loredana H Bună dimineata! Va rog sa îmi spuneți cum as putea recupera salariile din urma pe care nu le-am primit,mentionez ca în momentul de fata sunt în fără ... (vezi toată discuția)
Probleme de plata angajator catre furnizor si angajati Marcela MB Marcela MB Angajatorul curent are probleme financiare mari - datorii catre furnizori si stat, contributii neplatite de 3 luni. Eu sunt in preaviz si in iulie ar trebui ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume de la angajator aureliana_xyz aureliana_xyz Angajatorul nu mi-a platit salariul net de 3 luni, iar taxele la stat corespunzatoare salariilor nu au fost platite din luna august 2013. In ce mod ma ... (vezi toată discuția)