avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Am depus dosarul la ANAF pentru taxa de timbru verde în anul 2016 și răspunsul lor a fost ca nu se pot da bani înapoi, întrebarea este: eu trebuie sa fac acum alt dosar pentru a putea primi bani înapoi?

Alte discuții în legătură

Restituire taxa de mediu Lazar Cosmin-Celestin Lazar Cosmin-Celestin Buna ziua! Am platit taxa de timbru a unui vehicul in iulie 2016,in valoare de 996 RON. Plata a fost facuta la ANAF Sectorul 6. As dori sa recuperez aceasta ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto lupciano lupciano Salutare oameni buni, In iulie 2016 am achizitionat un autoturism a carui taxa de timbru/verde/inmatriculare/etc.(ca nici ei nu stiu ce denumiri sa le mai ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pentru trecerea unor autovechicule pentru schimbarea proprietarului. alinaelenamustatea alinaelenamustatea Buna ziua, Va rog sa ma ajutati daca se poate sa lamuresc urmatorul aspect. O societate x detine 3 masini deja inmatriculate in Romania si doreste sa ... (vezi toată discuția)