avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare venit din inchiriere 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare venit din inchiriere 2018

Buna ziua, ptr o chirie lunara de 350 euro, care este impozitul anual pe care trebuie sa il platesc la stat?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ValeSta , utilizator 16:26, 24 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veti plati impozit pe venitul din inchiriere de 10% aplicat la o baza de impozitare care reprezinta 60% din incasarea anuala. Separat de asta o sa mai platiti contributi sociale dar pentru astea inca se discuta cum vor fi platite prin d600.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare venit din inchiriere florialex florialex Buna ziua. Dacă am venit din salariu de 4000 RON și venit din chirie de 900 RON, ce taxe și impozite plătesc pentru chirie? Și valoarea lor. Multumesc (vezi toată discuția)
Impozit apartament inchiriat Maria Marilena Maria Marilena Buna ziua, Am mers la ANAF sa platesc impozitul aferent chiriei pe care o incasez la un apartament cu 2 camere. La ghiseu nu au stiut sa imi spuna ce suma ... (vezi toată discuția)
Impozit pe chirie furtunaoana furtunaoana Buna seara,va rog sa ma lamuriti cat este impozitul pentru o chirie de 900 lei lunar?Si daca se poate plati trimestrial sau lunar e obligatoriu?Multumesc ... (vezi toată discuția)