avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Apartament Sad
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Apartament Sad

Buna ziua,doresc sa cumpar un apartament care are destinatia Sad.Ma intereseaza ca spatiu de locuit,doresc sa fiu informata daca ma afecteaza cumva acest Sad in contract.Am voie sa-l folosesc ca si locuinta?Nu stiu exact ce inseamna Sad din ce m-am informat pe internet este spatiu cu alta destinatie dar nu stiu cu ce ma afecteaza pe mine ca si persoana fizica.Doresc sa ma indrume cineva daca pot sa cumpar asa ceva doar pentru locuit,daca da cu ce ma poate afecta sau daca nu ma afecteaza cu nimic.Tin sa precizez ca este intr-o cladire cu curte comuna.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Miselini , utilizator 18:26, 2 Aprilie 2021
Buna ziua,nu ma poate ajuta nimeni???
Va recomand sa schimbati destinatia apartamentului in "locuinta" , se face cu o adeverinta/certificat de la primarie. si se inscrie in Cf cu 60lei.
la schimbarea din locuinta in spatiu cu alta destinatie s-a procedat la fel... daca este un condominiu (o cladire cu mai multi proprietari acces, curte comuna) acestea au semnat ca sunt deacord cu schimbarea in spatiu cu alta destinatie si poate s-au restrans din condittile de "locuinta...
Bună ziua. Doresc sa construiesc 5 apartamente de serviciu. Cum pot sa le transform în locuințe individuale.? E complicat.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)
Se poate schimba destinatia unui teren din sad in locuinta? Alexandra Bogdan12 Alexandra Bogdan12 Buna ziua. Detin un teren de 825 mp, care are ca destinatie SAD, curti constructii pentru dotari institutii publice si servicii. As avea doua intrebari: ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu adi_r adi_r Buna ziua! Doresc sa obtin o lamurire privind modul in care schimbarea destinatiei unui spatiu, mai precis a unui apartament, din spatiu de locuit in sediu de ... (vezi toată discuția)