avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Legislația muncii în Italia. Mă pot reangaja cu ...
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Legislația muncii în Italia. Mă pot reangaja cu forme legale dacă nu mai locuiesc la adresa din buletinul italian?

Am locuit in Italia unde am obtinut rezidenta si apoi mi-am facut si buletin Italian pe acea adresa care este valabil pana in anul 2021,momentan sunt definitv in Romania..,daca ma intorc in italia si nu mai locuiesc la acea adresa de rezidenta si nici posibilitate sa fac rezidenta in alta parte nu am,as putea folosi adresa de domiciliu din Romania pt angajare in Italia cu contract Italian fiind cetatean UE ?!Multumesc frumos,Doamne ajuta si multa sanatate.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:54, 31 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Puteti folosi cartea de identitate italiana cu adresa inscrisa acolo, dar va este necesar si ''codicele fiscale''. In plus atestatul de soggiorno . In documente, de regula, se cere adresa de rezidenta, dar si adresa de domiciliu, asa ca veti declara ambele adrese.

Bafta!
Am codice fiscale tessera si un document Attestazione di iscrizione anagrafica di cittadino dell unione europea din anul 2012 si scrie ca e pe timp indeterminat...Dupa ce expira buletinul oare mai pot sa-l reinoiesc sau trebuie alte demersuri ca si prima data?!Va multumesc din tot sufletul pt ajutor!Dumnezeu sa va rasplateasca inmiit!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!

Sunt birouri anagrafe care va pot cere actul de proprietate al casei unde aveti inscrisa adresa, dar sunt si birouri care nu va cer decat vechea carte de identitate, atestatul de soggiorno, atestatul de rezidenta, fotografiile, contractul.de munca, codice fiscale si va elibereaza noua carte de identitate.
Mai aveti pana expira cartea de identitate. Important este sa solicitati schimbarea cartii de identitate la momentul expirarii, la acelasi birou anagrafe unde a fost eliberat. Adica sa fie eliberat de biroul anagrafe din raza de domiciliu.
Si poate reusiti sa obtineti o alta adresa pana atunci.

Bafta! Seara buna!
Va multumesc!
Buna seara,va rog frumos sa ma iertati ca de concentrat ce am fost am uitat si sa salut inainte de toate...multumesc pentru tot pentru intelegere si mai ales pentru ajutor,am inteles si asa voi face cu ajutorul bunului Dumnezeu :)Mii de multumiri,Sarut mana!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!

Nu aveti de ce sa va scuzati. Suntem aici ca sa ajutam, daca suntem in masura sa raspundem solicitarilor userilor forumului.

Cu placere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obțin rezidență? 13.05 13.05 Am un contract de muncă in agricultura si cazare dar patronului nu are acte pe aceasta camera unde locuiesc, cum pot obține rezidență? (vezi toată discuția)
Sunt român rezident in italia. ce pot face pentru a lua în spațiu un alt român? Crina980 Crina980 Buna ziua. Eu sunt roman,rezident in italia. Ce pot face pentru a lua in spatiu un alt roman? Aceea persoana doreste sa faca un codice fiscal dar nu are nicio ... (vezi toată discuția)
Probleme cu pasaport copil btmariuss btmariuss Buna ziua, am o problema si vreau sa ma lamuriti, daca puteti? O ruda a nascut in Italia anul trecut, copilul are in momentul de fata 8 luni. Are certificat ... (vezi toată discuția)