avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mai este in vigoare Ordinul 1474 pe 2011?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mai este in vigoare Ordinul 1474 pe 2011?

Mi s-a respins dosarul pentru indemnizatie crestere copil pentru ca nu am avut venituri timp de 12 luni (desi PFA-ul era functional ). Dupa ce am pus o intrebare pe avocatnet, mi s-a raspuns ca ma incadrez la ordinul 1474 din 6 mai 2011. Am sunat la doamna functionara si mi s-a raspuns ca ordinul nu mai este in vigoare. Are dreptate sau nu?.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 25 Ianuarie 2018
Nu are dreptate ... Ordinul 1474/2011 nu este abrogat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculează o indemnizație creștere copil dacă am avut un p.f.a. si cele 12 luni sunt constituite din 6 luni in care am avut venit si 6 luni in care nu am avut venit? Gabrielmarian1986 Gabrielmarian1986 Precizez ca la PFA plateam impozit in functie de venit (Nu aveam un impozit impus anual de ANAF.). Dosarul de indemnizatie copil mi-a fost respins pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Decizia definitivă se poate ataca cumva? Gabrielmarian1986 Gabrielmarian1986 După ce am cerut sfatul pe avocat .net despre situația mea în care mi-a fost respins dosarul de indemnizație creștere copil, am primit raspuns favorabil ... (vezi toată discuția)
Cum se comunică o decizie de respingere de acordere indemnizație crestere copil? Gabrielmarian1986 Gabrielmarian1986 Copilul mi s-a nascut in 09.04 2017. Am avut un P.F.A. din 2014. Venitri am avut pana in decembrie 2015. .P.F.A.-ul l-am avut deschis pana in iunie 2016. Nu ... (vezi toată discuția)