Buna ziua.
M-am intors la munca(insotitoare de bord la Tarom) dupa 2ani de concediu crestere copil,indemnizatie stabilita la 2000 ron.Am stat la program cu salariul de 2760 timp de 2luni si pentru c-am ramas insarcinata,am luat cele 15zile lucratoare de concediu de odihna,urmate de risc maternal,inceput in luna octombrie 2017.Pana in data de 15 decembrie,lunar,imi intrau 1000ron pe data de 15si 1000 pe data de 30. In data de 15 dec mi-au intrat doar 630,iar in 15 ian 400 ron.
As avea de fapt 2intrebari
-cum se calculeaza riscul maternal ?este corect calculat daca a scazut asa de mult in 2luni(600 ron in total)? Sporul de vechime pt 15 ani o fi fost calculat in aceasta perioada?
-cum se va calcula indemnizatia? Media din ultimele 12luni,incluzand indemnizatia de crestere copil sau media din ultimele 12luni lucrate in cadrul companiei inainte de a ma opri de la zbor? Include si riscul maternal de la prima sarcina daca este varianta a doua?
Venit net realizat
renata84
Am si eu o nelamurire mai complexa: am intrat in concediu de risc maternal. Ce salariu voi primi? Am citit in OUG nr. 96 din 14 octombrie 2003 ca cuantumul ... (vezi toată discuția)
Concediu in sarcină
Panpab
Lucrez de7 luni, sunt însărcinată in 3 luni si o sa intru in concediu de risc maternal din cauza unor probleme in sarcina,dupa aceste 120 de zile voi intra ... (vezi toată discuția)