avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație pentru creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație pentru creștere copil

Bună ziua. În luna în care am revenit la muncă după concediul de creștere a copilului, am rămas din nou însărcinată. Întrucât nu voi acumula 12luni de muncă (cu tot cu postnatalul voi lucra aproximativ 10luni), întrebarea mea este cum se va calcula indemnizația pt următorul ccc. Se vor lua în calcul pentru media ultimelor 12luni lucrate și ultimele 2luni de ccc? Mulțumesc frumos.
Ultima modificare: Luni, 21 Septembrie 2020
josanandreeaoana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:46, 21 Septembrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se vor lua în calcul pentru media ultimelor 1o luni lucrate și ultimele 2 luni de ccc ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul risc maternal si prenatal Sandu Ruxandra Sandu Ruxandra Buna ziua. M-am intors la munca(insotitoare de bord la Tarom) dupa 2ani de concediu crestere copil,indemnizatie stabilita la 2000 ron.Am stat la program cu ... (vezi toată discuția)
Concediu post natal Victor-Dan Victor-Dan Sotia mea a nascut si a ales sa stea in post natal 1 an,pana pe data de 9 mai 2012. Intre timp a ramas insarcinata ,urmand sa nasca din nou in Iunie ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de ccc? ionlaura ionlaura Buna seara.am si eu o problema pe care cei in masura nu au putut sa mi ofere nici un raspuns.lucrez cu carte de munca de 10ani,din pacate cu intreruperi.la ... (vezi toată discuția)