avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Program anual achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Program anual achizitii publice

Buna ziua,

Programul anual al achizitiilor publice cuprinde si cumpararile directe sau doar procedurile de achizitie publica prevazute de OUG nr.34/2006? Cei cu experienta in domeniu, aproba acest program prin hotarare a consiliului local ?
aaaaaaaaaa si ANRMAP-ul pentru doua autoritati contractante, aceeasi speta au emis puncte de vedere diferite, contrazicandu-se.
Si furtul se practica in Romania, dar nu inseamna ca e legal, si intradevar in conformitate cu principiul asumarii raspunderii (prevazut la art. 2 alin 2 lit g din OUG 34/2006), fiecare AC poate proceda cum crede de cuviinta atat timp cat isi asuma raspunderea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face? carmengy carmengy Ce pot face in urmatoarea situatie? Am contestat un proces de evaluare pentru ca oferta mea a fost declarata neconforma in mod nejustificat. Dupa ce CNSC a ... (vezi toată discuția)
Programul anual de achizitii userunu userunu Sunt director la o cresa de copii care apartine de Primarie dar am personalitate juridica avand cod de inregistrate fiscala diferita de Primarie si nu am ... (vezi toată discuția)
Contestatiile se depun numai la cnsc fara exceptie? aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Am participat la o licitatie publica (care nu a fost publicata pe SEAP ci intr-un ziar) si doresc sa depun contestatie. Lucrarea face parte dintr-un Proiect ... (vezi toată discuția)